top of page

 

 

Astut sisään tuttuun baariin Ylisen laitamilla. Ilta on vasta hämärtymässä, mutta Rotankolossa riittää jo väkeä tungokseksi asti. 

Juoman tilattuasi hakeudut istumaan paikan ainoaan vapaaseen pöytään. Pian seuraasi liittyy kaksipäinen olio, etkä oikein ole varma mitä sen kuudesta silmäparista katsoisit sitä tervehtiessäsi. Olio ryystää tuopillisensa heti kerralla tyhjäksi pitkällä kärsällään. "Mauttomia nämä teidän ihmisten litkut", se törähtää perään happamasti.

Siemaiset itsekin juomaasi ja annat katseen kiertää väkijoukossa, kunnes se lopulta pysähtyy kyborgiin ja barokkityyliin pukeutuneeseen mieheen. He vääntävät kilpaa kättä. Kaksikon ympärille kerääntynyt yleisö hurraa villisti, kun kyborgi voittaa kilvan. "Ah häpeää, ah nöyryytystä!" hävinnyt mies voihkaisee haudatessaan kasvot puuteroituun peruukkiinsa.

Hymähdät ja otat tuopistasi toisenkin kulauksen — menosta päätellen luvassa lienee varsin tavanomainen perjantai-ilta.

 

TERVETULOA! Olet saapunut vuonna 2022 perustetun Shatteredin kotisivustolle. Shattered (suom. "pirstoutunut") on teemaltaan postapokalyptiseen tulevaisuuteen sijoittuva scifi- ja fantasiaroolipeli. Pelin miljöönä toimii maanalaiseksi ja -päälliseksi osaksi, eli niin kutsutuiksi Aliseksi ja Yliseksi jakautunut Busanin kaupunki sekä sen lähiseudut Etelä-Koreassa. Pelattavia hahmoja ovat tavallisten ja metaihmisten lisäksi erilaiset olennot, jotka ovat päätyneet maapallolle maailmankaikkeuksien rakenteisiin syntyneiden halkeamien kautta.

Shattered sopii niin kokeneille kuin aloitteleville, yli 16-vuotiaille roolipelaajille. Sivustollamme ei ole perehdytystä foorumipohjaiseen tarinapelaamiseen, mutta tarvittavat ohjeet harrastuksen aloittamiseen löytyvät esimerkiksi Roperingin kattavasta oppaasta. Oppaan avulla pääsee jo hyvin kärryille roolipelaamisen sekä hahmonluonnin perusteista, ja neuvomme sinua mielellämme mikäli jotain jää epäselväksi. Apua voit kysyä vieraskirjassamme tai Shatteredin omassa Discord-ryhmässä.

Olitpa sitten kokenut konkari tai vasta aloittamassa roolipeliharrastusta, käy peremmälle ja tutustu pelimme sisältöön. Toivottavasti viihdyt!

 Uneton, admin

otuszeralex.png

 

 

HUOM! Kotisivut toimivat huonosti mobiiliselaimilla!

bottom of page