top of page

 

 

 

Shatteredin tapahtumat painottuvat Etelä-Koreaan Busanin suurkaupunkiin sekä sen lähiseuduille. Ennen sotaa Busanissa oli 15 kaupunginosaa, mutta sittemmin tästä jakotavasta on luovuttu. Nykyään Busan on jakaunut kahteen osaan: maanpäälliseen vanhaan Busaniin ja maanalaiseen uuteen Busaniin, joita kaupungin asukkaat kutsuvat Yliseksi ja Aliseksi.

Maanpäällistä Busania ympäröivät pohjoisessa ja lännessä metsät, matalat vuoristot sekä naapurikaupunkien ja -kylien rauniot, ja etelässä ja idässä kaupunkia kehystää Japaninmeri. Metsien ja vuoristojen takana puolestaan häämöttävät vaaralliset joutomaat. Alinen on rakennettu 700-800 metrin syvyyteen maanpinnan alle, joten siellä ei vesistöjä, metsiä tai muutenkaan kovin vaihtelevaa ympäristöä ole.

Pelialueet ja kartta

 

Läheskään kaikkia pelattavia alueita ei ole foorumilla eriteltyinä boardeina, mutta paikkoja saa keksiä tarpeen mukaan itse lisää. Tällaisia pelialueita voivat olla vaikkapa kaupungin syrjäkujat tai erilaiset liikkeet, metsässä risteilevät polut, pienet ja suuret järvet, suot jne.

 

Tarkemmat kuvaukset pelialueista aukeavat klikkaamalla niiden nimiä kartassa!

bottom of page