top of page

 

 

Mahtavaa, että harkitset Shatterediin liittymistä! Roolipeliimme voi rekisteröityä jo ennen hahmonluontia, joten pääset tutustumaan ennalta foorumiin sekä pelaajiin, ja vaikka ideoimaan omaa hahmoasi muiden kanssa tai punomaan juonikuvioita ja hahmosuhteita sen pään menoksi!

Miten liityn?

 

Ihan ensimmäiseksi sinun on luettava huolellisesti roolipelimme tiedot, jotta Shatteredin maailma, juoni ja hahmoja sekä pelaamista koskevat säännöt tulevat tutuiksi. Kun koet olevasi valmis luomaan hahmon ja pelaamaan, voit rekisteröityä foorumille. Ilmoitathan liittymisaikeistasi täällä ennen kuin rekisteröidyt, muuten rekisteröitymispyyntöäsi ei hyväksytä.


Rekisteröitymisestä on kaksi viikkoa aikaa tehdä hahmo ja tuoda se tarkistettavaksi. Käyttäjätunnuksesi poistetaan mikäli hahmoa ei ole määräaikaan mennessä tuotu foorumille, mutta tästä voidaan joustaa esimerkiksi yllättävien kiireiden tai menojen vuoksi. Kannattaa siis ilmoittaa ajoissa jos arvelet viivästyväsi aikarajasta.

Hahmoesittely saa olla melko vapaamuotoinen eikä tietojen pituuden suhteen ole erityisiä vaatimuksia tai rajoituksia. Ethän kuitenkaan tee hahmon ominaisuuksista pelkkää ranskalaisin viivoin lueteltua listaa, vaan kuvaile sitä kokonaisin lausein.
Valmiit hahmotiedot lähetetään tänne pelinjohdon tarkistettavaksi. Kun hakemus on hyväksytty, voit lisätä hahmoesittelyn sille kuuluvaan paikkaan foorumilla ja aloittaa pelaamisen!

 

Muista myös tehdä hahmosi lajista esittely ja tarkistuttaa se foorumilla hahmoesittelyn tapaan jos laji on itse keksimäsi. Lajikaavakkeessa on erilliset ohjeet lajiesittelyn laatimiseen.

bottom of page